Shop navigation

Kleinbroodlijn TRIMA

TRIMA is al jaar en dag onze partner op gebied van kleinbroodlijnen. De Duitse fabrikant heeft een uitstekende reputatie in eigen land. 

Met een capaciteit van 2500 tot 15000 stuks/uur werken wij op maat van elke bakkerij!

  

VOOR de ambachtelijke bakker 

Trima K2 KOPMACHINE + G2-3 ONTSPANNINGSKAMER MET LANGMAAKSTATION

 

Kopmachine met twee rijen. Deze machine heeft een capaciteit tot 3200 stuks per uur en dit standaart met een deeggewicht van 30 tot 85 gram.  (andere deeggewichten van 30 tot 180gram is mogelijk)

 

 

 

 Het verwerkingsprincipe van deze machine is hetzelfde als dit van de grote machines 4,5 of 6 rijen, met andere woorden, het is een product met superieure kwaliteit

Veelzijdige machine, eenvoudig in gebruik:

  • eenvoudig inbrengen van het deeg via de trechter
  • de trechter heeft een capaciteit van 10-12kg
  • voorzichtige behandeling van het deeg door het voorportioneren door middel van de speciale sterraderen
  • de gistcellen blijven dankzij de behoedzame behandelin behouden, het deeg wordt niet gekwetst
  • de deegstukken worden in dezelfde kamer geportioneerd en opgebold
  • de opbolsnelheid is traploos instelbaar
  • de deegstukken lossen makkelijk uit de trommel en worden met het slot naar beneden op de band afgelegd
  • voor zware degen laat zich de opboltijd traploos verlengen
  • de toegankelijkheid voor onderhoud is goed mogelijk, dankzij grote deuren

Aan de kopmachine kan een ontspanningstation met langmaker van  3 tot 6 minuten worden voorzien.

Het ontspanningsstation heeft tot doel de deegstukken even een termijn van 3 tot 6 minuten te laten ontspannen en aansluitend, met of zonder inslag lang te rollen (picolos, sandwiches, enz) of uit te walsen (ovenkoeken, focaccia, enz)

 

voor de industrie

TRimA KOPMACHINE KE + ONTSPANNINGSKAMER/LANGMAKER NAAR KEUZE

 

De kopmachine TRIMA KE is beschikbaar in 3 varianten:

  • 4-rijen: Tot 6000 stuks/uur
  • 5-rijen: Tot 7500 stuks/uur
  • 6-rijen: Tot 9000 stuks/uur

 

Verder heeft de heeft de TRIMA KE dezelfde eigenschappen als de kleinere type K2 (zie hierboven). 

 

 

 

 

Opleiding en begeleiding

De overgang van de manuele manier naar het automatiseren voor productie van kleinbrood vergt wat kennis van zaken. 

Ook hiervoor hebben we de juiste mensen in dienst om u een stressvrije overgang aan te bieden. Dat je op een zo snel mogelijke tijdswinst en gemak kan bekomen.

  

Service

Onze aandacht gaat uit naar u! Om uitstekende kwaliteit en professionaliteit te kunnen verwezenlijken staat er een ploeg van meer dan 35 werknemers voor u klaar.

U merkt het, niet enkel verkopen is voor ons belangrijk maar ook het geven van een professionele service.

 

Neem gerust  contact op met ons wanneer u vragen hebt!

 


Back to Top