Shop navigation

Broodlijn Peeters

Met oog op detail en een hart voor techniek kunnen wij met volle trots en overtuiging zeggen dat we zelf fabrikant zijn van broodlijnen.

De jarenlange expertise en knowhow heeft ons tot een tot een gamma aan broodlijnen gebracht om 'u' tegen te zeggen.

Door de eigen productie hiervan ligt voor ons alle mogelijkheden open om voor u een lijn op maat op te stellen. 

  

De droom voor iedere bakker

 

De Peeters bollenrijskast voldoet aan de allerhoogste eisen, en is voorzien van alle gemakken die een bakker zich kan wensen op dit gebied.

We hebben gebruik gemaakt van alle beschikbare en in de praktijk geteste mogelijkheden om onze bollenrijskast te optimaliseren.

op maat van uw bakkerij

Bij een aankoop van een bollenrijskast gaan heel wat vragen mee gepaard: welk type product wordt verwerkt, de hoeveelheid/uur, rechtstreekse of onrechtstreekse verwerking, rijstijd van het product, is er voldoende ruimte (zowel in de breedte, diepte of hoogte) 

Samen met u bespreken wij dit geheel en maken wij een opstelling op maat van uw bakkerij. 

 

 

 

 

enkel maar voordelen

 

  • Nauwkeurige klimatisatie van de kast:  Standaard voorzien wij de bollenkast van een klimatisatie waar u nauwkeurig de temperatuur en het vocht kunt regelen. Zo spelen wij in op de externe factoren (omgevingstemperatuur, deegtemperatuur, het te verwerken deeg). Dit voorkomt kleven of verkorsting van uw product zonder dat het noodzakelijk wordt om bloem te gebruiken tijdens de productie. Dit voorkomt allerhande problemen zoals: onregelmatig structuur brood, vorming grote gaten, scheuren van het deeg, enz)
  • Voorzien van UV-verlichting en TL-verlichting
  • In Roesvrijstaal
  • Stevige constructie
  • Eenvoudige Touchscreen bediening
  • De invoer wordt automatisch gedoseerd. Zo zijn alle problemen van de baan
  • Kantelbak is volledig getefloneerd en voorzien van beveiligd door fotocel
  • ...

                             

 

 

 

 

OPLEIDING EN BEGELEIDING

Om u een stressvrij overgang te gegaranderen wordt er een opleiding en begeleiding gedurende 1 of meerdere nachten/dagen voorzien. 

Ook hiervoor hebben we de juiste mensen in dienst om u een stressvrije overgang aan te bieden. Dat je op een zo snel mogelijke tijdswinst en gemak kan bekomen.

  

SERVICE

Onze aandacht gaat uit naar u! Om uitstekende kwaliteit en professionaliteit te kunnen verwezenlijken staat er een ploeg van meer dan 35 werknemers voor u klaar.

U merkt het, niet enkel verkopen is voor ons belangrijk maar ook het geven van een professionele service.

 

Neem gerust  contact op met ons wanneer u vragen hebt!

 


Back to Top