Shop navigation

Ovens

 

Miwe is al sinds 1985 onze partner op gebied van ovens. De Duitse ovenbouwer heeft een uitstekende reputatie in eigen land en dit al sinds 1919. 

  

VOOR HET GROTE WERK 

MIWE PRODUCTIEBAKOVENS

 

Onze productiebakovens gaan mee met de ontwikkelingen bij bakkersbedrijven. Vergroting van het bakoppervlak, automatische vulsystemen, andere vormen van energiegebruik, noem het maar op. Dat geldt zowel voor de etagebakovens als voor de wagenbakovens. Energie besparen én een beter bakresultaat, wat wilt u nog meer?

 

 Deze ovens hebben een uitstekende kwaliteit en worden door ons bij u geplaatst. De servicevriendelijke constructie van deze installaties en de gemakkelijke toegang voor het onderhoud, garanderen een snelle en efficiënte bediening.

 

IETS FLEXIBELER 

MIWE BAKSTATIONS

 

De geur van vers gebakken brood en gebak is een genot voor de zintuigen van uw klanten. Met onze bakstations voegt u de ultieme bakbeleving toe aan uw winkel. Voor halfgebakken producten, voor versbakken of een combistation, we bieden verschillende soorten bakkerijovens die aan al uw bakwensen tegemoet komen.

 

 

Onze aandacht gaat uit naar u! Om uitstekende kwaliteit en professionaliteit te kunnen verwezenlijken staat er een ploeg van meer dan 35 werknemers voor u klaar.

U merkt het, niet enkel verkopen is voor ons belangrijk maar ook het geven van een professionele service.

 

Neem gerust  contact op met ons wanneer u vragen hebt!

 

 

 


Back to Top