Peeters bakkerijmachines: een begrip in de sector in heel België

Onze firma, Peeters bvba uit België, is opgericht in 1978 door Jaak Peeters en werd sinds 1984 verder gezet door zijn zoon Marc Peeters.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd en deels producent van machines, ovens, koel- en vriesinstallaties, alsook klein materiaal voor de bakkerij. Daarnaast kunnen wij u ook occasie materialen aanbieden. Wij bezitten ook een schrijnwerkerij afdeling die gespecialiseerd is in bakkerswinkels en zelfbedieningsmeubels.

Service na verkoop

Wij bezitten een eigen team aan technici en herstellers die u snel en doeltreffend kunnen helpen mocht er een probleem zijn. Niet enkel verkopen is voor ons belangrijk maar ook de service na verkoop! 

Visie

Trouwheid aan de door ons verdeelde merken en een goede service, worden hier hoog in het vaandel gedragen. Om dit alles goed te verwezenlijken, stellen wij ondertussen zo een 35-tal personen te werk.

Uitbreiding

In 2010 opende we  een tweede vestiging te Denderleeuw. In 2011 werd er 1000m² bijgebouwd om de schrijnwerkerij en het magazijn te vergroten. Tegen het einde van dat jaar werd er een moderne CNC nesting machine met automatisch platenmagazijn geïnstalleerd om de productiviteit op te voeren.

U, als klant

Wij vinden u, als klant zeer belangrijk en staan daarom graag elke minuut van de dag, voor u paraat!

Contact

Om u nog beter te kunnen bedienen kan u ons op verschillende manieren contacteren. U wenst liever een persoonlijk gesprek? Ook dit vinden wij aangenaam en zoals reeds beschreven, wij staan elk moment van de dag, met alle plezier voor u klaar!

nieuw!!

Peeters Easy Lift

Ontdek de nieuwe rotatieoven MIWE Roll-in e+ 3.0 met tal van nieuwigheden.

Tevens de winnaar van Südback TrendAward 2016 voor het Atmosferisch bakken

               

 

 

Back to Top